Bestelwagenillustraties

Onlangs heb ik de productvarianten van Kunststof Coatings Nederland (KCN) in beeld gebracht. KCN brengt kunststofbescherming (coatings) aan in de laadruimte van bestelwagens, een vak apart waarin allerlei verschillende uitvoeringen mogelijk zijn. Hoe maak je de varianten inzichtelijk? Met afbeeldingen natuurlijk!

Ik vind het altijd leuk wanneer een opdracht me laat kennismaken met een, voor mij geheel nieuw, vakgebied: kunststofcoatings zijn een wereld op zich.

Alexander Stolk van Kunststof Coatings Nederland zegt het volgende over mijn illustraties:

“Wij hadden behoefte aan een duidelijke presentatie van ons productaanbod. Zie Afbeelding heeft onze verschillende productvarianten geïllustreerd op een manier zodat de relevante kenmerken tot uiting komen terwijl onnodige details achterwege blijven”.

Geplaatst in Featured, Opdracht, Slideshow